Realisaties


Houten poorten

Houten poorten staan garant voor stijl.
Ze zijn tijdloos en duurzaam. De toepassingen voor het plaatsen van een houten poort zijn erg ruim. Deze kunnen gemaakt worden als draaipoort of schuifpoort, eventueel voorzien van een tuinpoortje en/of een bijkomend vast deel. Wij bieden volledige houten poorten aan, maar ook een combinatie van hout en ijzer.
lees meer >>

Industrie

De tendens op vandaag is een veilige werkomgeving, maar ook een goed beveiligd bedrijf is van uiterst belang. 

De traditionele industrie-modellen blijven bestaan maar ook hierin kunnen wij u heel wat varianten aanbieden. Wij zorgen voor een professionele afwerking en bieden u veelzijdigheid.
lees meer >>

Sierpoorten

Sierpoorten,

Het woord zegt het zelf, we maken er iets sierlijks van. Deze poorten zijn perfect in harmonie met een landelijke woning. Hierbij wordt veelal gekozen voor een draaipoort, maar kan uiteraard ook als schuifpoort gemaakt worden.
Wij komen graag bij u ter plaatse om de best passende mogelijkheid te bespreken.
lees meer >>

Moderne poorten

Moderne poorten,

Een waaier aan mogelijkheden, de kanjers onder de poorten. Een veilig gevoel achter een stijlvolle poort. Ook deze poorten maken wij onder de vorm van draaipoorten of schuifpoorten. Aluminium is een veel gebruikt product, gaande van buisprofielen op het kader tot een volledig gesloten poort.

lees meer >>